Van Dooren Transport
Holland Dahlia Event

Trailerpromo voor het Holland Dahlia Event

26 februari 2018

Heeft u deze reclame al voorbij zien komen? Sinds 14 februari 2018 heeft Van Dooren Transport een oplegger voorzien van een Promo voor het Holland Dahlia Event.

 

De Dahlia is niet alleen een van de oudste bolbloemen, het is ook een veelzijdige bloem met brede toepassingen. Denk aan landscaping en de retail voor de snijbloem, maar ook voor de dahlia op pot. Veredelaars zijn actief in de ontwikkeling van nieuwe variëteiten, nieuwe vormen en nieuwe kleuren. Voor exporteurs en handelaren is het van belang een goed beeld te hebben van het assortiment. En om te weten welke bedrijven de kwaliteit kunnen leveren die u zoekt. Het juiste assortiment. Met de juiste aantallen. En tegen de juiste prijs.

Dáár is het Holland Dahlia Event voor bedoeld. Het is een event dat de Dahlia in al haar aspecten laat zien. Bedrijven in het belangrijkste productiegebied van Nederland – tussen Leiden en Haarlem – zetten van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 augustus drie dagen lang hun deuren open. Die dagen lopen synchroon met het Plantarium, de grootste boomkwekerijvakbeurs van Nederland. U kunt dus twee beurzen in één bezoek aan Nederland combineren.

Holland Dahlia Event

Wat kunt u verwachten?

Bij een aantal deelnemers vindt u het gehele assortiment in bloei. Ze staan op het veld en binnen op vazen. Bekende rassen die tot de populairste Dahlia’s behoren, maar ook talentvolle nieuwkomers. Bedrijven vertellen u graag meer over de mogelijkheden tot samenwerking. En het gaat niet alleen maar om de schitterende bloem zelf, ook staan verpakkingsmaterialen, productlijnen en andere zaken in de spotlights. Daarom mag u het Holland Dahlia Event niet missen!

Meer info:  hollanddahliaevent.com

Foto: Rene Faas (CNB)

Blijf op de hoogte