Van Dooren Transport

Transport Finland

Vanuit het hoofdkantoor in Hillegom (NL2182) worden alle transporten naar Finland verzorgt. Voornamelijk geconditioneerd transport van bloemen en planten. Wij werken samen met een aantal vaste Finse collega vervoerders.

Import Finland

U kunt ook bij Van Dooren Transport terecht voor importzendingen vanuit Finland naar Nederland. Full-loads, maar ook deelzendigen. Door onze netwerk kunnen wij vanuit geheel Finland importzendingen op een snelle manier verwerken. Wij werken met een aantal vaste collega’s die voor ons importzendingen laden in bepaalde gebieden. Dus heeft u regelmatig volle vrachten of deelzendingen vanuit Finland neem contact met ons op voor een eerlijk voorstel.

Kwaliteit sinds 1895

Van Dooren Transport bestaat sinds 1895 en is een echt Nederlands familiebedrijf. Sinds 2011 zijn wij houder van het Keurmerk Transport & Logistiek en tevens in het bezit van de Lean & Green Award. Het bedrijf heeft dus de volle aandacht voor kwaliteit, professionaliteit en milieubewust ondernemen.

Aalsmeer – Rijnsburg – Naaldwijk

Onze vestiging in Hillegom in het hart van de Bollenstreek heeft een groot strategisch voordeel omdat de ligging centraal ligt tussen de bloemenveilingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Wij collecteren en groeperen zendingen in Hillegom voor onze klanten. Daarin kunnen wij goed concurreren met logistieke tarieven van de grote bloemenveilingen.

Voor meer info bel: +31 (0) 252 521064 of vul het onderstaande contactformulier in.

[contact-form-7 id=”122″ title=”Contactformulier”]

Blijf op de hoogte