Van Dooren Transport

Van Dooren Logistics

U kunt bij van Dooren Logistics terecht voor doorvoer, opslag, inslag- en uitslag van pallets en containers. Wij verzorgen voor u de administratieve afhandeling, zoals het aanmaken van vrachtdocumenten (AVC, CMR), voorraadbeheer en exportdocumenten. Tevens kan onze transport afdeling tegen interessante tarieven voor u binnen- komende en uitgaande transporten verzorgen.

Van Dooren Logistics beschikt over 10.000 palletlocaties over 2 locaties in Nederland (Hillegom – Breezand). Alle locaties beschikken over loadingdock’s en diverse interne transportmiddelen. Wij garanderen dus ook een zeer snelle interne afhandeling van uw zendingen. Onze locaties zijn goed bereikbaar met groot transportmaterieel.

CO2 neutraal door zonne-Energie

Sinds het voorjaar van 2015 is ons warehouse en zijn onze kantoren in Hillegom 100% CO-2 neutraal door het plaatsen van het grootste zonne-energieproject in de Bollenstreek. 1000 zonnepanelen zullen 1/4 megawatt stroom per jaar gaan opwekken. Ruim voldoende om ons eigen gebruik te kunnen produceren.  Een mooie stap naar een schonere toekomst. Onze warehouseklanten en huurders zijn hier uiteraard ook bijzonder blij mee, omdat hiermee eventuele europese aanbestedingen een streepje voor zullen krijgen.  Volg de ontwikkelingen van het project in het nieuwsbericht ZONNE-ENERGIE

Uw producten zijn dus in goede handen wanneer u zaken gaat doen met Van Dooren. Wij kunnen opslag verzorgen vanaf 1 pallet tot 10.000 pallets. Tarieftechnisch een interessant alternatief voor opslag in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden, Den Helder, Schagen, Alkmaar.

Tarieven   al vanaf € 0,65 per pallet per week!!! Uiteraard is dit afhankelijk van de duur van de overeenkomst, aantal palletplaatsen, stapelbaarheid, het volume en het soort produkt.

E-Fulfilment (Webshoplogistiek)

Sinds 2008 verzorgen wij in ons nieuwe warehouse in Hillegom ook de webshoplogistiek voor een aantal internetverkopers. Wij sturen de inkomende transporten, opslag, orderpick, administratieve afhandeling en uitgaand pallettransport. Tevens hebben wij contracten met pakketdiensten (DHL, PostNL, UPS) voor de uitgaande wereldwijde pakketzendingen.

Van Dooren Transport

Van Dooren Transport ondersteunt u eventueel in goed overleg tegen interessante transporttarieven. Ons transportbedrijf biedt u grofmazige palletdistributie van / naar:

  • Nederland
  • België
  • Luxemburg
  • Duitsland
  • Engeland

Kwaliteit sinds 1895

Van Dooren Transport bestaat sinds 1895 en is een echt Nederlands familiebedrijf. Sinds 2011 zijn wij houder van het Keurmerk Transport & Logistiek en tevens in het bezit van de Lean & Green Award. Het bedrijf heeft dus de volle aandacht voor kwaliteit, professionaliteit en mileubewust ondernemen.

Voor meer info en tarieven neem contact op via het onderstaande contactformulier en bel +31 (252) 521064

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte