Van Dooren Transport

Korte lijnen… Daadkrachtige aanpak!

Wij houden van korte lijnen en een daadkrachtige en persoonlijke aanpak.

CONTACT  of  bel:  +31 252 521064

Ruim een eeuw uw logistieke partner

Van Dooren Transport is een nationaal -en internationaal transport en expeditiebedrijf. Het bedrijf heeft een flinke historie welke teruggaat naar het jaar 1895 waar de basis van het bedrijf ligt.

Eerlijk en efficient vervoer

Uiteraard heeft de tijd bij van Dooren niet stilgestaan en staat het bedrijf anno nu bekend als moderne organisatie die actief is in het nationale -en internationale wegtransport. Met vestigingen in Hillegom en Breezand en een zeer moderne en allround vloot trucks staat van Dooren garant voor prima service en eerlijke en efficiënt vervoer van uw producten.

Specialisaties

Specialisaties van het transportbedrijf zijn o.a. het transport van: bloembollen, bloemen, planten, bomen, verpakkingsmaterialen, landbouwmachines. Tevens hebben wij een breed distributienetwerk met specialisaties op Benelux, Frankrijk, Duitsland & Engeland.

Warehousing

Sinds 2008 beschikt het bedrijf over 5.000 m2 logistieke ruimte voor logistiek, warehousing, crossdocking en kantoorfaciliteiten voor haar klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor opslag en overslag en logistieke diensten in de breedste zin.

Portfolio

Bekijk hier onze portfolio in .pdf  (klik op onderstaande afbeelding)

Portfolio Van Dooren

Trucktechniek

Van Dooren Techniek verzorgt het onderhoud voor de 60 transporteenheden van het bedrijf. Van banden tot koelmotoren, carrosseriën en truck – APK wordt in eigen beheer uitgevoerd. Dit betekent ook dat Van Dooren Techniek een erkend RDW-keuringstation is waar keuringen mogen worden uitgevoerd van eigen vrachtwagens maar ook aan materieel van derden.

CO-2 neutraal

Vanaf 1 mei 2015 zullen de gebouwen van Van Dooren,  achter de Watertoren te Hillegom 100% CO Neutraal worden door het plaatsen van 1008 zonnepanelen die ¼ megawatt energie zullen gaan opwekken. De gebouwen waar Van Dooren Transport, Van Dooren Forwarding en Van Dooren Techniek hun onderkomen hebben zullen 100% selfsupporting worden wat betreft de elektriciteit. De kantoren worden verwarmd en gekoeld door elektrische verwarming / airco’s en draaien dus niet op gas. Tevens worden door deze investering alle heftrucks, elektrische meerijtrucks en elektrische pompwagens die in de vrachtwagens worden gebruikt met zonne-energie opgeladen. De zendingen van onze klanten worden dus echt 100% CO2  Neutraal op- en overgeslagen en geladen en gelost.

MVO ondernemen

In onze bedrijfsvoering is continue gestructureerde aandacht voor Milieu, Veiligheid en Ondernemerschap. (MVO). Hoe wij ons MVO beleid uitoefenen vind u op: vandooren.nl/mvo 

Blijf op de hoogte