Van Dooren Transport

Van Dooren Transport & Forwarding sluit aan bij Circulair West

22 februari 2022

Circulair West Van Dooren Transport & Forwarding sluit aan bij Circulair West. 

Nederland en ook de bollenstreek staat aan de vooravond van een aantal gigantische transities. De afgesproken klimaatneutrale opgaves, duurzaamheidsopgave, en de wegen naar circulariteit zijn lang. Opgaves waar we samen met regionale partners zo slim als mogelijk mee om zullen moeten gaan om onze regio nog sterker, slimmer en mooier te maken dan dat hij al is. Daarbij is het delen van kennis en kunde van groot belang. Wij zijn daarom erg blij dat we ons hebben kunnen aansluiten als vriend van Circulair West. 

Circulair West

De stichting Circulair West wil een betere wereld bereiken door bedrijven verder te brengen. Circulair West werkt met ondernemers intensief aan een toekomstbestendige economie die efficiënt omgaat met haar grondstoffen, concurrerend is en duurzaam produceert binnen de natuurlijke grenzen van de aarde. Samenwerking tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen speelt hierbij volgens de stichting een cruciale rol. Ook circulariteit en de Sustainable Development Goals (SDGs) zijn binnen de missie van Circulair West twee belangrijke thema’s.
De missie en visie van Circulair West sluit goed aan bij onze missie en visie. Wij hopen in Circulair West gezamenlijk stappen te kunnen zetten naar een duurzame, circulaire, veilige en fijne leefomgeving. Daarbij willen wij onze kennis en kunde qua transport & logistieke oplossing graag delen. 

Meer info over Circulair West vindt u op:  Circulair West 

Blijf op de hoogte