Van Dooren Transport

Distributie

Betekenis: De verdeling van de productie die niet door de producent zelf wordt geconsumeerd (BRON: Wikipedia). 

Een mooie omschrijving van het woord distributie en exact wat wij als transport- en expeditiebedrijf doen voor onze klanten. Producenten, maar ook handelsbedrijven, veilingen en webshops.

24 uurs distributie Benelux

Morgen op bestemming, met minder voertuigkilometers. Vandaag bij u geladen en de volgende dag bij uw klant in huis. Door slim samen te werken kunnen wij dit efficiënt en tegen redelijke kosten mogelijk maken. Onze partners hebben allen hun eigen vaste regio waar zijn een goede dekking hebben. Via een centrale hub worden zendingen onder een bepaald volume overgeslagen en de volgende dag uitgeleverd.

 

Van Dooren Forwarding

Onze afdeling Forwarding is verantwoordelijk voor de overige landen binnen Europa. Onze kracht ligt hier voornamelijk in palletzendingen, deense karren, boxen en pakketzendingen van/naar:

  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Engeland
  • Noord-Italië
  • Oostenrijk
  • Zwitserland

Ook hier maken wij gebruik van ons netwerk. Naast ons eigen wagenpark van 40 voertuigen werken wij samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven die sterk zijn op een bepaald land, regio of stad. Voorkeursdagen voor verlading voor deze landen zijn vrijdag & maandag. Levering zal dan dinsdag of woensdag zijn.

Voor meer info en tarieven vul het onderstaande contactformulier in of bel:  +31 252 521064

[vfb id=’1′]

Blijf op de hoogte