Van Dooren Transport
Van Dooren Planning

Van Dooren Transport-APP

Sinds 2014 kunnen onze klanten en laad/losrelaties gratis gebruik maken van de Van Dooren Transport-APP.  Versie 3.0 van de APP is in mei 2017 live gegaan. De APP is maatwerk voor onze transporten en legt een LIVE koppeling tussen ons TMS (Transport Management Systeem) en de smartphones, tablets of desktops van onze klanten.

De APP is de vervanger voor het webbased E-ordering systeem dat sinds 2008 gebruikt werd door onze klanten.  De ‘Van Dooren Transport APP’ maakt het mogelijk om digitale transportorders te versturen en te volgen via uw mobieltje, tablet, of PC. De APP is ontwikkeld in samenwerking met Webuildapps uit Alkmaar en draait zowel op iOS als op Android systemen. Dit betekent dat u vanaf elke gewenste werkplek uw zendingen kunt opgeven en kunt volgen.

Wat kunt u met de ‘Van Dooren Transport APP’? 

– Opgeven palletzendingen
– Opgeven FTL (full truck load)
– Opgeven bloembollen / planten
– Bestellen emballage (fust ter vulling)
– Opgeven fusten over
– Opgeven retour zendingen
– Bekijken opgegeven zendingen ‘Mijn zendingen’
– Track & Trace (zie onder)

Track & Trace

U kunt uw zendingen LIVE volgen via de optie Track & Trace. Na het inloggen op het Track & Trace overzicht krijgt u een duidelijke lijst met inkomende en uitgaande zendingen. Deze lijst is gesorteerd op laaddatum om het goed leesbaar te maken. Alle zendingen worden weergegeven met een statuskleur. Hierdoor heeft u direct inzicht of een order al onderweg is, op depot staat, afgeleverd is of nog als openstaande order in ons TMS staat.

De zendingen kunt u door er op te klikken openen voor alle details van de zending. De volgende gegevens worden in dit detailscherm weergegeven:

– Orderdatum
– Zendingsoort
– Laaddatum + Laadtijd
– Laadrelatie
– Aantal
– Eenheid
– Losdatum + Tijd
– Losrelatie
– Vrachtmemo’s

Download de APP

U kunt de APP gratis downloaden in de App Store of in de Google Play store. Zoeknaam:  Van Dooren Transport.  Na het downloaden kunt u contact met ons opnemen voor het aanvragen van een gebruikersnaam en wachtwoord via het onderstaande contactformulier of  Bel: +31 252 521064

Inloggen: 

– Voor Desktop / PC / Laptop gebruik klik HIER
– Voor Android klik  HIER of download in de Google Play Store
– Voor iOS  (Apple) download in de AppStore (zoeken op Van Dooren Transport)

 

Blijf op de hoogte