Van Dooren Transport
IkiPele

IkiPele – Houtpellets Online EU

17 april 2018

IkiPeleNieuw in onze webshop! De IkiPele mobiele pelletbrander. Deze buitenkachel is mobiel en geschikt om buiten op te koken te roosteren . Een leuk hebbeding en ook nog bijzonder functioneel. De IkiPele is mobiel en is dus gemakkelijk mee te nemen naar de camping of bijvoorbeeld een dagje naar het strand.

 

De IkiPele is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. De stalen branderpot wordt gevuld met houtpellets en een vuurstarter. Door de speciale constructie van de kachel wordt er gebruik gemaakt van houtvergassing om de pellets om te zetten in warmte. Het grote voordeel hiervan is dat de kachel extreem schoon en rookvrij brand, hoge temperatuur behaald en daardoor veel warmtestraling geeft.

Om te beginnen steekt u het aanmaakhout of een aanmaakblokje aan en plaatst u de windkap. Naarmate het aanmaakblokje brand worden de houtpellets ontstoken. Tijdens het brandproces zal de verbranding automatisch veranderen van een normale verbranding naar een verbranding op houtgas. Op dat moment wordt de verbranding nog warmer en kunt u heerlijk koken of roosteren op de IkiPele.

Meer info? IkiPele

 

 

Blijf op de hoogte