Van Dooren Transport

Kuubskistentransport

Van Dooren Transport is de specialist in het transport van kuubskisten. Door de diversiteit in wagenpark kan Van Dooren Transport voor het transport van alle maten kuubskisten een passende en voor u interessante oplossing bieden. Dagelijks verzorgen wij transporten van/naar de Kop van Noord-Holland, West-Friesland, De Bollenstreek, het Westland, De zuid-hollandse eilanden, Zeeland, Noord-Limburg, en het Oosten van het land.

Door onze groot-volume vrachtwagens en weinig lege km’s kunnen wij tegen zeer interessante tarieven uw plantgoed en leverbare bollen vervoeren. Kuubskisten 3 hoog, meer-assige vrachtwagens voor maximaal laadvermogen zijn voorbeelden waarop wij ons onderscheiden van onze concurrentie.

LZV (Ecocombi)

Voor onze grootvolumeklanten bieden wij kuubskistentransport aan met LZV (Lang Zwaar Voertuig). Met deze LZV kunnen voor onze klanten met bloembollen in de buitengebieden interessant kostenbesparing genereren. Een aantal voorwaarden zijn een groot volume kuubskisten, een contractteler die te bereiken is met een LZV uw eigen locatie dient bereikbaar te zijn met deze vrachtwagen. Daarnaast is de juiste communicatie van groot belang betreffende rooi- of planttijden, voorraad lege kuubskisten en efficiente laad- en lostijden.

Voor meer info vul het onderstaande contactformulier in of bel: +31 (0) 252 521064

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte