Van Dooren Transport

Machinetransport

Eén van onze specialisaties is het machinetransport voor klanten die veelal opereren in de sectoren waar wij dé specialist zijn. Dit zijn voornamelijk de agrarische- en sierteelt sectoren zoals, youngplants, bloemen, planten, boomkwekerijproducten en bloembollen. Wij kunnen vaak combinatieslagen maken met relaties die wij dagelijks of wekelijk bedienen binnen Nederland en Duitsland. 

Sorteerlijnen, telmachines, selectiemachine, vulmachines, boeketmachines, boslijnen, verpakkingslijnen, potmachines, trayautomatisering, grondsystemen, transportsystemen zijn een greep uit de machines die wij zoals voor onze klanten vervoeren. 

Waarom kiezen voor Van Dooren Transport? 

Vaak zien wij dat er combinaties te maken zijn met onze dagelijkse of wekelijkse bestemmingen in Nederland en Duitsland. Daardoor zijn de ‘lijntjes’ kort en kunnen wij snel en efficiënt schakelen voor onze klanten.

Uw klant is vaak ook onze klant

Uw klant is vaak ook onze klant of laad- losrelatie. Dit betekent dat contacten niet meer hoeven te worden gelegd. Wij ontzorgen u en uw klant daarmee. Doordat wij combinaties kunnen maken kunnen wij het transport veelal kosten efficiënt aanbieden. 

Ladingzekering

Daarnaast is de kennis van goede stuwing van machines van groot belang om schades, discussies en stilstand te minimaliseren. Onze Nederlandse chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor de juiste ladingzekering en zullen er alles aan doen om uw product op de juiste wijze en met enthousiasme bij uw klant af te leveren. 

Wilt u meer info over machinetransport? Neem contact op via +31 252 521064 of vul het onderstaande contactformulier in. Alvast bedankt namens Team Van Dooren. 

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte