Van Dooren Transport
wijn-wein-whine-opslag

Palletopslag – Van Dooren Logistics

U kunt bij ons terecht voor palletopslag, het crossdocken van zendingen, in- en uitslag van pallet en containers. Wij verzorgen voor u de voorraadbeheer, administratieve afhandeling van inkomende en uitgaande zendingen en en aanmaken van vrachtdocumenten (AVC, CMR). Onze transportplanning kan tegen interessante tarieven inkomende en uitgaande transportzendingen verzorgen tegen scherpe tarieven.

Wij beschikken over ca. 10.000 palletlocaties verdeeld over 3 locaties in Nederland. (Hillegom NL2182, Breezand NL1764, Bergen NL5854). Alle locaties beschikken over loadingdock’s en zijn bereikbaar met groot materieel waaronder LZV/EcoCombi.  

CO2 neutraal door zonne-Energie en houtpellets

Sinds het voorjaar van 2015 is ons warehouse en zijn onze kantoren in Hillegom 100% CO-2 neutraal door het plaatsen van 1000 zonnepanelen en een op houtpellets gestookte verwarming. Wij kunnen u dus een klimaatneutrale opslag bieden. Uw producten zijn bij ons dus in goede handen. Wij kunnen opslag verzorgen vanaf 1 pallet tot 10.000 pallets. Tarieftechnisch een interessant alternatief voor opslag in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Haarlem, Leiden, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Venlo.  

Tarieven al vanaf € 0,65 per pallet per week. Uiteraard is dit afhankelijk van de duur van de overeenkomst, aantal palletplaatsen, stapelbaarheid, het volume en het soort product.  

E-Fulfilment (Webshoplogistiek)

Tevens verzorgen wij in ons warehouse in Hillegom ook de webshoplogistiek voor een aantal E-comm klanten. Wij verzorgen o.a. de inkomende transporten, opslag, orderpick, administratieve afhandeling en uitgaand pallettransport. Tevens hebben wij contracten met pakketdiensten (DPD, PostNL, UPS) voor de uitgaande wereldwijde pakketzendingen. 

Van Dooren Transport

Van Dooren Transport ondersteunt u eventueel in goed overleg tegen eerlijke transporttarieven. Ons transportbedrijf biedt u grofmazige B2B palletdistributie van / naar:

  • Nederland
  • Duitsland
  • België
  • Luxemburg

B2C netwerk

Wij zijn aangesloten bij een netwerk van fijnmazige distributievervoerders die voor ons de meeste B2C palletzendingen verwerken. Dit netwerk garandeert een A>B levering. Dus vandaag < 14:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd in de Benelux. 

Kwaliteit sinds 1895

Van Dooren Transport bestaat sinds 1895 en wordt op dit moment bestuurd door de 5e generatie Van Dooren. Sinds 2020 zijn wij trots houden van het predicaat Hofleverancier. Wij hebben de volle aandacht voor onze klanten, de sectoren waarin wij opereren, onze omgeving, het milieu en uiteraard onze mensen. Wij zijn ons er terdege van bewust dat onze kwaliteit uiteindelijk een belangrijk onderdeel is van uw kwaliteit! 

Voor meer info en tarieven neem contact op via het onderstaande contactformulier en bel +31 (252) 521064 

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte