Van Dooren Transport
Papierloos Transport

Papierloos Transport

6 april 2018

Van Dooren Transport en Van Dooren Forwarding over op de digitale standaarden van TLN

 

Papierloos TransportOp 5 april 2018 heeft Alex van Dooren van Menno Lambooy (TLN) een ondersteunende voucher ontvangen voor het implementeren van de digitale standaarden van Transport en Logistiek Nederland (TLN).  Een grote stap in de richting van Papierloos Transport. Er ligt nu een standaard orderkoppeling waarmee wij met een aantal van onze vaste collegavervoerders mee kunnen koppelen. Er kunnen zowel orders 1 op 1 verzonden worden tussen de vervoerders en ook worden orderstatussen direct verwerkt en teruggekoppeld naar de planningen van de verschillende partijen.

Deze standaard orderkoppeling is tevens voor onze klanten te gebruiken om orders naar ons te versturen. Dit betekent dat wij niet keer op keer maatwerk meer hoeven te maken wanneer een klant een digitale orderkoppeling met ons wil maken.

Daarnaast is de standaard digitale factuur van TLN (UBL2) geintegreerd in het TMS (Transport Management Systeem). Hiermee wordt naast de factuur in .pdf een UBL2 bestand met de digitale factuur meegezonden. Onze klanten kunnen dit gestandaardiseerde XML-bestand direct importeren in de meeste boekhoudpakketten.

Deze ontwikkeling in combinatie met de Van Dooren Transport APP is een mooie stap in de richting van totaal Papierloos Transport.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met Alex van Dooren

Blijf op de hoogte