Van Dooren Transport

Transport Engeland

Vanuit het hoofdkantoor in Hillegom (NL2182) worden alle transporten van / naar Engeland verzorgt. Wij verzorgen voornamelijk transport van planten, stekgoed, bloembollen en bloemen. Uiteraard beschikt Van Dooren Transport over geconditioneerd vrachtwagens voor deze transporten. Wij hebben een dagelijkse lijndienst naar omg. Spalding / Kings Lynn en Zuid-Engeland (omg. Sussex)

Distributie Engeland

U kunt ook bij ons terecht voor distributiezendingen van/naar Engeland. Wij verzorgen voor een aantal klanten in het westen van het land de palletdistributie voor geheel Engeland. Onze distributiezendingen worden veelal gecombineerd met planten dus het transport geschiedt ten alle tijden tussen de 3 en 15 graden.

Import Engeland

Van Dooren Transport is gespecialiseerd in de import van zendingen vanuit Engeland naar Nederland. Full-loads (FTL), maar ook deelzendingen. Door onze landelijke dekking kunnen wij vanuit geheel Engeland importzendingen op een snelle manier verwerken. Wij werken met een aantal vaste collega’s die voor ons importzendingen laden in bepaalde gebieden. Dus heeft u regelmatig volle vrachten of deelzendingen vanuit Engeland? Neem contact met ons op voor een eerlijk voorstel.

Logistiek en Warehousing

U kunt bij van Dooren Logistics in Hillegom (NL2182) & Breezand (NL1764) terecht voor doorvoer, opslag, inslag- en uitslag van pallets en containers. Wij verzorgen voor u de administratieve afhandeling, zoals het aanmaken van vrachtdocumenten (AVC, CMR), voorraad- overzichten en exportdocumenten. Tevens kunnen wij tegen interessante tarieven voor u inkomend- en uitgaand transport verzorgen.

Van Dooren Logistics beschikt over 5.000 m2 logistieke ruimte, 10 loadingdock’s en diverse moderne interne transportmiddelen. Wij garanderen dus ook een zeer snelle interne afhandeling van uw zendingen. Ons pand is gebouwd in 2008 en is hoogwaardig beveiligd en voorzien van camera’s in de hallen en op buitenterreinen.

E-Fulfilment (Webshoplogistiek)

Sinds 2008 verzorgen wij in ons nieuwe warehouse in Hillegom ook de webshoplogistiek voor een aantal internetverkopers. Wij sturen de inkomende transporten, opslag, orderpick, administratieve afhandeling en uitgaand pallettransport. Tevens hebben wij contracten met pakketdiensten (DHL, PostNL, UPS) voor de uitgaande wereldwijde pakketzendingen.

Kwaliteit sinds 1895

Van Dooren Transport bestaat sinds 1895 en is een echt Nederlands familiebedrijf. Sinds 2011 zijn wij houder van het Keurmerk Transport & Logistiek en tevens in het bezit van de Lean & Green Award. Het bedrijf heeft dus de volle aandacht voor kwaliteit, professionaliteit en mileubewust ondernemen.

Voor meer info bel: +31 (0) 252 521064 of vul het onderstaande contactformulier in:

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte