Van Dooren Transport

Van Dooren Trucktechniek

Ook genoeg van het werkplaatstarief van uw Truckdealer??? Van Dooren Trucktechniek biedt u onderhoud tegen interessante tarieven. Naast het onderhoud van de 60 eigen transporteenheden van het transportbedrijf verzorgt Van Dooren Trucktechniek ook onderhoud aan transportmaterieel van derden. Jarenlange ervaring, professioneel en enthousiast personeel en een moderne werkplaats zorgen ervoor dat uw truck of trailer op de juiste manier wordt onderhouden.

Moderne werkplaats

Sinds 2008 beschikt Van Dooren Trucktechniek over een uiterst moderne werkplaats met alle voorziening om APK-keuringen uit te mogen uitvoeren. Daarmee is het bedrijf sinds 2008 erkend RDW-keuringstation voor zware motorvoertuigen.

Diensten

U kunt bij ons terecht voor APK, reparaties, klein beurten, grote beurten, onderhoud en reparaties aan carrosseriën, laadkleppen, banden, motorrevisie, oliën en vetten.

TEXA Diagnose

Onze werkplaats werkt met de nieuwste diagnose apparatuur van TEXA. Hiermee kunnen wij alle grote merken uitlezen, resetten, storingen oplossen, etc. Zo verkorten wij de onderhoudstijden en zult u dus nooit meer betalen als nodig voor u onderhoud. Wij kunnen alle grote merken uitlezen met deze apparatuur. O.a. DAF, Mercedes, Volvo, Scania en Renault.

Voor meer info bel: +31 (0) 252 521064 of vul het onderstaande contactformulier in. Alvast bedankt!

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte