Van Dooren Transport

Van Dooren Knutsels

31 maart 2020

Lieve kinderen, 

Wij weten dat het voor jullie een lastige periode is. Zeker na het nieuws dat jullie scholen gesloten blijven tot 28 april. Niet naar school mogen, niet met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen, niet naar opa en oma kunnen valt niet mee voor jullie en ook niet voor jullie papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Wij willen jullie graag helpen om lekker bezig te blijven. Daarom delen wij deze knutselplaat met jullie. De laadbak van de vrachtwagen mogen jullie naar eigen wens inkleuren, knutselen of voorzien van een leuke of mooie tekst. 

Natuurlijk houden wij als transportbedrijf niet van files, maar wij willen met jullie ontwerpen de mooiste digitale file gaan maken op onze website en social media. Hiermee willen wij alle chauffeurs die ook in deze moeilijke periode hun uiterste best doen om de wereld te voorzien van bloemen, planten, voedsel, bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen, etc. een hart onder de riem steken.

Mail een foto van je ontwerp naar hillegom@vandooren.nl of deel je ontwerp Facebook, Instagram of LinkedIn met #vandoorenknutsels. Wij zullen alle inzendingen (zonder naam) op onze website (www.vandooren.nl) plaatsen.

Eind april zullen we een loting houden en geven wij aan de winnaar een cadeaukaart van Top1Toys weg van € 25,-.

Wij zijn benieuwd naar jullie creaties en wij wensen jullie veel knutselplezier! Liefs van team Van Dooren. Pas goed op elkaar en blijf gezond. 

(Blom-DSW en Daf Trucks bedankt voor het mede mogelijk maken van de vormgeving) 

Download de knutselplaat in .jpg (klik op onderstaande afbeelding)
Download de knutselplaat in .pdf (klik op onderstaande afbeelding)

Inzendingen: 

Blijf op de hoogte