Van Dooren Transport

Geconditioneerd Transport

Van Dooren Transport (Sinds 1895) heeft een lange historie die is ontstaan in de Bollenstreek en is nog altijd een familiebedrijf waar op dit moment generatie 5 aan het roer staat. Vanuit ons hoofdkantoor in Hillegom (NL 2182) organiseren wij alle geconditioneerde transporten.

Onze specialisaties liggen voornamelijk in het geconditioneerde transport van bloembollen, vaste planten, plantenstekken, boomkwekerijproducten, levensmiddelen, wijn-import en medicijnen. 

De landen die wij geconditioneerd en wekelijks bedienen: 

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Noord-Frankrijk 

Import

Tevens kunt u bij Van Dooren Transport terecht voor import vanuit Duitsland, Zwitserland, België, en Noord-Frankrijk. Wij laden dagelijks importvrachten vanuit deze landen. Door ons netwerk met diverse vervoerders kunnen wij u een goede dekkingsgraad in bovenstaande landen bieden.  

Korte lijnen

Bij ons vinden onze klanten nog korte lijnen met de verantwoordelijke planners. We vinden persoonlijk contact bijzonder belangrijk en vandaar krijgt een een vast aanspreekpunt op de planning. Dit minimaliseert de foutkans is maakt het voor onze klanten makkelijk om snel te kunnen communiceren. 

Van Dooren Transport-APP. 

U en tevens uw klant kunnen gratis gebruik maken van de Van Dooren Transport-APP. Met deze APP kunnen zendingen worden opgegeven, orderstatussen ingezien, en zendingen worden gevolgd via Track & Trace. Daarnaast kunt u nationale zendingen digitaal autoriseren d.m.v. contactloos ondertekenen. De chauffeur tekent op zijn mobiele device en u en/of uw klant tekent op uw mobiele device of PC. Gezien de maatregelen rondom COVID-19 kan dit een hulpmiddel zijn om de 1,5 meter maatregelen in de hand te houden.  

Contactformulier

Contactformulier

 

Verificatie:

Blijf op de hoogte